• Tank reinigen

  Tank reinigen

  Bij elke bovengrondse of ondergrondse stookolietank neutralisatie of sanering hoort een optimale reiniging van de tank. Daarvoor kan u rekenen op erkend tankexpert Piva oil. Ook als u uw mazouttank wil verwijderen of opvullen met biologisch hars, is een tankreiniging steeds noodzakelijk. Wie een woning wil verkopen, schenken, erven of een mazouttank heeft die niet meer in gebruik is moet wettelijk verplicht een attest voorleggen van tankreiniging en opvulling als bewijs van buitengebruikstelling .Bekijk hier de voordelen van Biofill hars onze voorwaarden en vraag uw offerte aan.


  Lees meer
 • Tank opvullen

  Tank opvullen

  Piva oil vult de tank na het reinigen op met Biofill hars reeds volgens de Europese norm ,het inerte hars is het biologisch alternatief voor chemisch PU en het logge zand. Biofill hars is goedgekeurd door alle gewesten in België. Na het reinigen van de tank wordt het hars geïnjecteerd onder lage druk en gelijkmatig verdeeld over de tank, deze zit dan voor  100% vol met hars! 

  Bekijk hier de voordelen van Biofill hars onze voorwaarden en vraag uw offerte aan.

  Heeft u meer informatie nodig over het Biofill hars of wilt u verdeler worden bel ons dan via 016/630106

  Lees meer
 • Tank verwijderen

  Tank verwijderen

  Uw ondergrondse stookolietank kan na de tankreiniging worden verwijdert en opgeruimd, tevens kunnen wij de oude stookolietank vervangen door een betonnen regenwaterput of septische tank. 

  Uw bovengrondse stookolietank kan na de tank reiniging in zijn geheel worden wegnomen en afgevoerd naar een recyclage center. Keldertanks of moeilijk bereikbare tanks worden vonkvrij versneden en afgevoerd.Dus wordt uw oude ondergrondse of bovengrondse mazouttank of stookolietank niet meer gebruikt dan doet u er goed aan om uw stookolietank te laten reinigen en verwijderen. 

  Bekijk hier de voordelen van Biofill hars onze voorwaarden en vraag uw offerte aan.

  Lees meer
 • Verpompen stookolie

  Verpompen stookolie

  Probeer na te gaan hoeveel centimeter tankresten er nog aanwezig zijn in de oude stookolietank, wij kunnen de nog goede stookolie dan filteren en verpompen naar een andere locatie die u ons aanduid. De laatste 300 ltr tankresten bevatten slibresten en worden nooit aanschouwd als goede stookolie.


  Bekijk hier de voordelen van Biofill hars onze voorwaarden en vraag uw offerte aan.

  Lees meer

Goedkope tanksanering en tankreiniging.

Verkoopt u de woning of stapt u over naar gas?
U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over een lekkende vervuilde of niet meer gebruikte stookolietank of mazouttank.
Doe mee met de samen aankoop in uw gemeente ''tank opkuis Vlaanderen'' 

...Teken voor de toekomst.

De overheden raden aan om hars als opvulmiddel te gebruiken omdat hars 100% recycleer baar is en Co² neutraal volgens de Green Deal van Europa. 

Stookolietanks kunnen uit de grond gehaald worden maar dikwijls is dit onmogelijk. Dank zij het ecologisch opvul alternatief Biofill hars mag de tank zonder kwaad in de grond blijven zitten .Piva oil zal de reden van niet weg name vermelden op uw Vlarem attesten.

Biofill is inert en milieuvriendelijk bovendien is de tank 100% opgevuld !

Tankslag actie, bekijk wanneer we in je buurt zijn.

Wij groeperen onze tankwerken per regio, gemeente of straat.

Ontdek in welke regio wij de komende maanden actief zijn. 

Wilt u meer weten over tanksanering of onze andere tankwerken? Contacteer ons dan of vraag uw offerte aan.