• Tank reinigen

  Tank reinigen

  Bij elke stookolietank neutralisatie of sanering hoort een optimale reiniging van de mazouttank of stookolietank. Daarvoor kunt u rekenen op erkend tankexpert Piva Oil. Ook als u uw mazouttank wil verwijderen of opvullen met Biofill hars, is een tank reiniging steeds noodzakelijk.

  Wie een woning wil verkopen, schenken, erven of een mazouttank heeft die niet meer in gebruik is moet wettelijk verplicht een attest voorleggen als bewijs van buitengebruikstelling.


  Lees meer
 • Tank opvullen

  Tank opvullen

  Piva oil tekent voor de toekomst … wij vullen na de tankreiniging de mazouttank op met BIOFILL hars in de plaats van schuim of zand .Met Pu schuim is de tank voor slechts 3/4 gevuld maar u betaald wel een volle tank!... Na het reinigen van de tank wordt het hars geïnjecteerd onder lage druk en gelijkmatig verdeeld over de tank.

  Piva oil werk reeds CO2 neutraal volgens de Europese normen. U ontvangt nadien een Vlarem attest en CO2 certificaat.

  Lees meer
 • Tank verwijderen

  Tank verwijderen

  Uw ondergrondse stookolietank kan worden verwijdert en opgeruimd, u heeft dan de mogelijkheid om de mazouttank te vervangen door een betonnen regenwaterput of septische put.

  Bovengrondse stookolietank of keldertank worden na de reiniging vakkundig verwijdert met een vonkvrije knabbelschaar.

  Dus wordt uw oude ondergrondse of bovengrondse mazouttank of stookolietank niet meer gebruikt dan doet u er goed aan om uw stookolietank te laten reinigen en op te vullen of te verwijderen. 


  Lees meer

Goedkope tanksanering en tankreiniging.

Piva Oil is gespecialiseerd in het saneren, neutraliseren of verwijderen van uw oude mazouttank of stookolietank. Piva oil is een all in tank expert ,onze focus ligt op het milieu. Wij voeren een bio-tanksanering uit op elke tank ,als erkend tankwerker (SV 000792) zorgen wij steeds voor een Vlarem attest nadien kan u uw woning verkopen of zorgeloos overstappen naar een andere energiebron of nieuwe stookolie tank. Wij brengen elke opdracht milieuvriendelijk en kwalitatief tot een goed einde !

...teken voor de toekomst.

‘’Stookolietanks kunnen uit de grond gehaald worden maar dikwijls is dit onmogelijk .Tegenwoordig is het niet noodzakelijk dat de tank uit de grond verwijdert wordt dank zij het ecologisch opvul alternatief BIOFILL© hars ,mag de tank zonder kwaad in de grond blijven zitten .Piva oil zal de reden van niet wegname vermelden op uw Vlarem attesten.

De overheden raden aan om hars als opvulmiddel te gebruiken om dat hars 100% recycleer baar materiaal is. Biofill is inert en milieuvriendelijk en de tank wordt 100% op gevuld.

Tankslag actie,bekijk wanneer we in je buurt zijn.

 Ontdek in welke regio wij de komende maanden actief zijn.Bel ons en wij nodigen u uit voor een demo 016630106.

Wilt u meer weten over tanksanering of onze andere tankwerken? Contacteer ons dan.