Prijs mazouttank of stookolietank verwijderen

Voldoet uw mazouttank niet meer aan de wetgeving? Of wordt hij niet meer gebruikt? Dan doet u er goed aan om uw stookolietank te laten reinigen en op te vullen of te verwijderen. Eventueel vervangen wij ook uw oude mazouttank door een betonnen waterput of septische put. 

Vraag nu een offerte aan voor een prijs op maat!

Tank verwijderen uit de grond

Wanneer u overschakeld naar een andere brandstof of wanneer u besluit uw woning te verkopen en u heeft nog een oude mazouttank in de grond zitten die niet meer is aangesloten ,dan moet deze tank buiten dienst worden gesteld en in orde zijn met de Vlarem wetgeving. Piva Oil kan als erkende tankwerker beslissen om uw tank al dan niet te verwijderen. Bij niet-wegname nemen we de reden daarvoor uitgebreid op in ons Vlarem-attest.

wp_20141024_006.jpg#asset:14

We komen vrijblijvend bij u langs om een offerte op te stellen. 

Uw keldertank verwijderen

Veel stadswoningen hebben een keldertank als brandstofopslag. Zo’n stookolietank verwijderen we meestal, omdat die zelfs na reiniging een mazoutgeur blijft afgeven. Bovendien creëer je zo meer ruimte in de kelder. Om vonkvrij te werken, gebruiken we een knabbelschaar. Uw tank wordt in kleine stukken gesneden en afgevoerd door onze metaalverwerker. 

Oude verwarmingsinstallaties wegnemen

Als u kiest om over te schakelen op een andere brandstof, wilt u wellicht uw nieuwe installatie op de plaats van de oude zetten. Piva Oil kan niet alleen uw stookolietank verwijderen, maar ook uw installaties vakkundig wegnemen uit de stookplaats.

Nieuwe tank plaatsen? Oude tank afvoeren.

Voor de aanschaf van een nieuwe stookolietank kunt u rechtstreeks handelen met onze fabrikanten en wanneer de tank geleverd is kunnen wij de verdere werken coordineren en uitvoeren. 

Plaatsen van septische put of regenwater tanks.

Na de verwijdering van de mazouttank plaatsen wij dikwijls op vraag van onze klanten een waterrecervoir of septischeput in de plaats.Tevens kunnen wij al uw grondwerken aanbieden (zoals aanleg tuin,afbraak gebouwen e.d...)aan een schappelijke prijs.Wanneer er een graafmachine op uw terrein staat maakt u daar best gebuik van om alle kleineof grote graafwerkjes uit te laten voeren.

 Wilt u uw tank verwijderen of hebt u vragen? Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze voorwaarden?