mazouttank of stookolietank opvullen

De overheid dringt aan om hars te gebruiken om uw oude stookolietank op te vullen dit om later geen problemen te hebben met recyclage of eventuele wetswijzigingen. BIOFILL© hars komt niet op de afvalberg terecht . Het BIOFILL© hars word geïnjecteerd onder hoge druk en gelijkmatig verdeeld over de tank tot dat de tank volledig vol zit.

Biofill hars is het milieuvriendelijkste materiaal en heeft een goedkeuring van Leefmilieu Vlaanderen ,Brussel en Wallonië op zak .Piva oil zet zich dubbel in voor het klimaatbeleidsplan van Europa door het reduceren van de broeikasgasuitstoot !Biofill hars stoot geen CO² uit en kan na bewerking gerecycleerd worden  .

Interesse in onze biologische en goedkope tankreiniging en opvulling ?

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan!

BIOFILL© … is de natuur, u hoeft zich geen zorgen meer te maken.

IMG_7404.JPG#asset:183

BIOFILL is het biologisch alternatief voor het chemische PU schuim of logge zand of beton, BIOFILL is geen Isolator en speciaal ontwikkeld voor het opschuimen van uw mazouttank ,stookolietank ,riolering of andere holle ruimten. PIVA OIL gebruikt BIOFILL©, doordat dit schuim zich langzamer verspreid en uithard neemt het perfect het volume van de tank aan. Het BIOFILL© hars heeft een hoge drukvastheid die zelfs ter plaatse regelbaar is afhankelijk de belasting (tuin, parking ,woning..) zodat latere verzakkingen zijn uitgesloten. BIOFILL© heeft een voldoende eigen gewicht zodat de stookolietank niet naar boven komt drijven bij een eventuele hoge grondwater stand.

Milieu -mensvriendelijk opvulhars.

Onze techniekers hoeven zelfs geen maskers en pakken te dragen om het hars te verwerken. BIOFILL© hars laat geen vlekken achter en kan gewoon met warm water verwijdert worden. 

BIOFILL© hars is Biologisch en recycleer baar bij eventueel latere verwijdering.

Wilt u uw mazouttank laten opvullen of op schuimen heeft u nog vragen over BIOFILL© ? Contacteer ons en bekijk onze voorwaarden of vraag uw offerte aan. 

Biofill

Wil u meer weten over BIOFILL© bezoek onze site www.biofill.be

tank reinigen
tank reinigen
tank reinigen
tank reinigen