mazouttank of stookolietank opvullen

De overheid dringt aan om hars te gebruiken om uw oude stookolietank op te vullen dit om later geen problemen te hebben met recyclage. BIOFILL© hars komt niet op de afvalberg terecht .Het BIOFILL© hars word geïnjecteerd onder hoge druk en gelijkmatig verdeeld over de tank.BIOFILL© is nieuw op de markt en goedgekeurd door Leefmilieu Vlaanderen en Brussel.

Interesse in deze biologische en goedkope tankneutralisatie ?

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan!

BIOFILL© … is de natuur, u hoeft zich geen zorgen meer te maken.

IMG_7404.JPG#asset:183

BIOFILL is het biologisch alternatief voor het chemische PUR of logge zand of beton, BIOFILL is geen Isolator en speciaal ontwikkeld voor het opschuimen van uw mazouttank ,stookolietank ,riolering of andere holle ruimten.Wij gebruiken sinds kort het nieuwste revolutionaire opvulmiddel BIOFILL©, doordat dit schuim zich langzamer verspreid en uithard neemt het perfect het volume van de tank aan. Het BIOFILL© hars heeft een hoge drukvastheid die zelfs ter plaatse regelbaar is afhankelijk(tuin, parking ,woning..)zodat latere verzakkingen zijn uitgesloten.BIOFILL© heeft een voldoende eigen gewicht zodat de tank niet naar boven komt drijven bij een eventuele hoge grondwater stand.

Milieuvriendelijke oplossing

BIOFILL© hars is milieuvriendelijk en niet chemisch. Onze techniekers hoeven zelfs geen maskers en pakken te dragen om het product te verwerken. BIOFILL© hars laat geen vlekken achter en kan gewoon met warm water verwijdert worden. 

BIOFILL© hars is Biologisch en gratis recycleer baar bij eventueel latere verwijdering.

Wilt u uw mazouttank laten opvullen of op schuimen heeft u nog vragen over BIOFILL© ? Contacteer ons en bekijk onze voorwaarden

Biofill

Wil u meer weten over BIOFILL© bezoek de site www.biofill.be.