Prijs mazouttank of stookolietank reinigen

Bij elke neutralisatie van uw stookolie- of mazouttank hoort een optimale reiniging. Daarvoor kunt u rekenen op erkend specialist Piva Oil. Ook als u uw mazouttank wil verwijderen of opvullen, is een reiniging noodzakelijk. Tevens verpompen wij uw tankwater dat bij lekage of bij eventuele overstromingen in uw mazouttank terecht is gekomen. 

Geïnteresseerd in onze voordelige tarieven? Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan!

Hoe reinigen we uw mazouttank?

Als uw tank nog in dienst blijft maar u heeft een slechte verbranding, verwijderen we de sliblaag onderaan en eventueel het aanwezige tankwater. Als dat niet tijdig gebeurt, kan die aangezogen worden door de brander en zo problemen veroorzaken.

Bij een tankneutralisatie spoelen we uw mazouttank na het openen van het tankmangat, voordat we hem reinigen met een zeer krachtige vacuümcleaner. De tankresten en het vervuild spoelwater worden onmiddellijk meegezogen en afgevoerd naar onze opslagplaats. Spoelwater en tankresten rekenen we niet aan onder 1000 l. Raadpleeg uw tank inhoudstabel om te kijken hoeveel tankresten er nog aanwezig zijn.

Mazout veilig overpompen en filteren

Hebt u nog een aanzienlijke hoeveelheid olie in uw mazouttank? Dan kunnen wij die overpompenfilteren en transporteren naar een nieuwe tank, van u of iemand uit uw omgeving. Omdat de laatste 300 liter slibresten kunnen bevatten, worden die niet opgezogen.

Water in uw mazouttank: hoe lost u dat op?

Als we uw mazouttank reinigen, verwijderen we naast de sliblaag soms ook tankwater. De oorzaak dat  water in de tank vinden komt meestal door condensatie, maar ook via de ontluchtingspijp kan er bij hevige regen water in uw tank binnensijpelen. Ook een lek kan aan de basis liggen van waterproblemen,om zeker te zijn dat uw tank niet lek is voeren wij een ultrasone tanktest uit.

Zoekt u een partner om uw mazouttank te reinigen? Reken dan op Piva Oil. Ook voor een controle van uw tank kunt u een beroep doen op onze erkende experts. Vraag uw offerte aan en bekijk onze voorwaarden.

tank reinigen
tank reinigen