Neutralisatie en keuring van uw mazouttank? Piva Oil!

Piva Oil: al 50 jaar een familiebedrijf

Piva oil staat voor Petroleum Industries VAndereet. Wij staan in voor de reiniging, de neutralisatie of de wegname van uw oude mazouttank. Ook voor de keuring van uw tank en voor het overpompen en filteren van stookolie kunt u op ons rekenen. Tevens kan u bij ons terecht voor al uw Esso brandstoffen in ons tankstation met Carwash gelegen aan de Leuvensesteenweg 25 te Kampenhout sas.

Van kolenhandelaar tot verdeler van stookolie

NV PIVA werd in 1966 opgericht door Frans Vandereet. Hij en 4 andere kolenhandelaars staken de hoofden bij elkaar op het moment van de overgang van kolen naar mazout. Ook zoon Willy Vandereet maakte al snel deel uit van het bedrijf als afgevaardigd bestuurder. In 1990 kwam de zaak volledig in zijn handen.

De derde generatie aan het roer

In 2000 ging vader Willy met pensioen. De zaak werd met veel enthousiasme overgenomen door zoon Geert vandereet en schoondochter Peggy Smets. Onder hun leiding specialiseerde het hernieuwde Piva Oil NV zich naast brandstofverdeling ook in het onderhoud en de neutralisatie van een mazouttank.

Esso Comfortenergie

In mei 2008 sloeg Piva Oil de handen in elkaar met Esso Comfortenergie. Dat resulteerde in een uitbreiding van het depot en een rood-witte ESSO facelift van ons tankstation met carwash te Kampenhout sas.  Verder hebben toegespitst op de reiniging, neutralisatie en verwijdering van een ongebruikte mazouttank. Als gecertificeerde tankwerker staan we ook in voor het onderhoud en voor lekcontroles van uw tank.

Piva Oil is volledig VLAREM II goedgekeurd. Bij alle tankwerken ontvangt u dan ook een Vlarem II-attest. U wil uw mazouttank saneren of laten keuren? Vraag gerust uw prijs aan. Of contacteer ons als u vragen hebt over onze service. 

tank reinigen
tank reinigen