Mazout, stookolie verpompen naar andere tank

Verhuist u of schakelt u over van mazout naar gas? Dan kunt u de overblijvende mazout uit uw tank laten overpompen voordat uw tank verwijderd wordt. Erkend tankwerker Piva Oil beschikt over gespecialiseerd materiaal om uw vloeibare brandstof te transporteren en filteren.

e17a0076741bc4b6c4da6c9c46f582e0-itokoaxA4Av5.jpg

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan om uw tank veilig te laten overpompen.

Geen kwaliteitsverlies

Het overpompen van mazout laat u maar beter over aan specialisten. Erkend tankwerker Piva Oil zorgt ervoor dat er geen slib opgezogen wordt, wat de kwaliteit van uw mazout doet dalen. Omdat de laatste 300 liter slibresten bevatten, worden die apart verzameld en als vloeibaar afval gestort. Bovendien filteren we uw brandstof zowel bij het uitpompen als bij levering.Ook al zit er water in de tank dan kunnen wij het water scheiden van de brandstof zonder problemen .

Ontdek de Piva Oil Service

Het overpompen en filteren van mazout kan naar een andere tank op hetzelfde perceel of naar uw buur . We transporteren de stookolie ook naar een ander adres binnen een straal van 30 km.

Wilt u een beroep doen op Piva Oil om uw mazout te verpompen? Contacteer ons dan. Ook voor het reinigen van uw mazouttank kunt u bij ons terecht. 

Bekijk ook gerust onze voorwaarden, mocht u nog verder vragen hebben.

tank reinigen
tank reinigen